Care sunt situatiile in care serviciul de tractari auto se dovedeste de mare ajutor

Care sunt situatiile in care serviciul de tractari auto se dovedeste de mare ajutor

tractari auto non stop

In ciuda faptului ca soferii au, de regula, foarte mare grija de autoturismele pe care le detin, uneori se intampla sa fie nevoiti sa apeleze la un serviciu de tractari auto. Este vorba despre situatii nefericite cand, din diferite cauze, masinile nu mai pornesc sau, chiar mai grav, a avut loc un accident intre doua sau mai multe autoturisme. Din fericire, specialistii de la companiile care asigura tractari auto sunt mereu la dispozitia celor care intampina probleme in trafic, intervenind promp acolo unde este nevoie de ei.

Defectiuni tehnice

Una dintre situatiile in care este nevoie ca soferii sa apeleze la o firma de tractari auto este atunci cand autoturismul pe care il detin are defectiuni tehnice serioase. Chiar daca de obicei, persoanele care detin masini au cunostinte elementare despre cum sa repare anumite piese ori circuite, uneori motivul pentru care autoturismele nu mai pornesc reprezinta chiar si pentru ei un mister. In plus, este mult mai indicat ca defectiunile tehnice sa fie reparate de un personal calificat, care este pregatit in domeniu si care detine toate ustensilele potrivite, in functie de caz.

Accidente auto

Din cauza conditiilor meteo nefavorabile si a carosabilului necuratat in mod corespunzator, in fiecare iarna au loc accidente pe strazile din Romania. Acestea se pot intampla chiar si vara, atunci cand soferii apasa prea tare pedala de acceleratie sau nu sunt atenti la drum, fiind mai degraba preocupati de telefonul mobil sau de discutiile cu cei din masina.

In astfel de cazuri, automobilele pot fi avariate atat de grav, incat nu mai pot fi miscate din loc decat cu ajutorul serviciilor de la o firma specializata de tractari. In plus, conform legislatiei, autoturismele care sunt implicate in accidente, trebuie intai studiate de experti in domeniu, care sa determine motivul pentru care s-a intamplat nenorocirea. Asadar, masinile trebuie transportate la un sediu de politie, fara a se interveni asupra lor in niciun fel.

Masini foarte vechi

Un alt caz in care soferii trebuie sa apeleze la o firma de specialitate este acela in care detin masini foarte vechi. Intrucat acestea nu sunt intretinute ani la randul, ele nu mai pot fi conduse. In plus, unele dintre ele nici macar nu se mai incadreaza in normele impuse traficului din Romania, nefiind sigure pentru a fi conduse. Asadar, trebuie transportate la un centru de colectare auto, pentru a fi vandute pentru piese, de obicei.

Metoda de transport alternativa

In secolul vitezei, oamenii s-au obisnuit sa aiba mereu la dispozitie masina personala, pentru a se deplasa cat mai repede pana la locul de munca sau pana la centrele comerciale, de exemplu. Atunci cand, din pacate, autoturismul propriu este la un service, pentru a fi reparat, se poate opta pentru varianta inchirierii unei masini de la o companie, precum VAG24.

 

Distribuie

Related Posts