Credite auto pentru masini second hand

Credite auto pentru masini second hand

auto second hand

Credite auto pentru masini second hand in doar 15 minute la Mogo IFN

Masinile second hand sunt foarte cautate, iar acest lucru se datoreaza faptului ca poti gasi diverse marci si modele de masini second hand care sunt extrem de fiabile, bine intretinute si la preturi foarte bune. Iar daca alegi sa cumperi o masina second hand de la o firma specializata in comercializarea acestor masini rulate, atunci cu siguranta vei beneficia de cele mai bune conditii pentru a cumpara o astfel de masina. Un mare atuu oferit de firmele specializate in comercializarea masinilor second hand se refera la posibilitatea de a achita pretul masinii dorite printr-un credit.

Astfel, chiar daca nu ai intreaga suma pentru a achita masina second hand dorita, poti plati masina in mai multe rate si intre timp sa beneficiezi de avantajele de a folosi masina. Poti opta pentru diverse tipuri de credite pentru a cumpara o masina second hand, dar cu siguranta cea mai buna alegere o reprezinta acele tipuri de imprumuturi rapide nebancare. Exista numeroase institutii financiare nebancare ce iti pot oferi imprumuturi rapide nebancare, dar trebuie sa stii ca exista si o astfel de firma specializata exact pe oferirea de credite auto, iar aceasta firma este Mogo.

Imprumturi rapide nebancare

Mogo IFN ofera imprumturi rapide nebancare in conditii foarte usor de indeplinit de catre orice persoana si intr-un timp record. In doar 15 minute poti obtine imprumuturi rapide nebancare de care ai nevoie pentru a cumpara auto rulate in leasing. Mogo ofera posibilitatea de a cumpara auto rulate in leasing oferind un credit de cel mult 45000 de lei si acoperind pana la 80% din valoarea masinii second hand pe care vrei sa o cumperi. Tot ceea ce trebuie sa faci pentru a beneficia de un astfel de credit si a putea sa cumperi auto rulate in leasing este sa ai varsta de 21 de ani, sa fii cetatean roman si sa ai o carte de identitate permanenta. Apoi trebuie sa stii exact ce masina doresti sa cumperi si sa stabilesti suma de care ai nevoie sub forma de imprumut de la Mogo, dar si programul de rambursare a sumei respective. Odata ce respecti aceste conditii si stabilesti toate detaliile privind imprumutul si rambursarea lui, completezi cererea de finantare si ulterior contractul cu cei de la Mogo.

credit auto

Auto rulate in leasing

Trebuie sa stii ca la Mogo poti beneficia si de amanet auto in conditii extrem de avantajoase. De fapt, Mogo ofera mai mult decat amanet auto prin programul de Leaseback. Leaseback este un program de acordare a creditelor garantate cu masina. Altfel spus, faci o solicitare pentru un credit si oferi ca si garantie masina pe care o detii deja. Diferenta dintre amanet auto si Leaseback este ca prin programul de Leaseback oferit de Mogo obtii creditul de care ai nevoie si masina ramane in continuare in folosinta ta. De aceea spunem ca programul de Leaseback este mai mult decat un amanet auto. Iar conditiile pentru acest program de Leaseback oferit de Mogo sunt identice cu cele din programul de auto rulate in leasing. Poti obtine un credit de maxim 45000 de lei, dar trebuie sa stii ca suma imprumutata nu poate depasi mai mult de 75% din valoarea masinii.

Fie ca esti interesat de auto rulate in leasing, fie ca esti interesat de amanet auto, la Mogo gasesti cele mai avantajoase imprumuturi rapide nebancare din Romania. In doar 15 minute poti obtine suma de care ai nevoie pentru a cumpara masina second hand dorita.

Distribuie

Write a Message

Your email address will not be published.

Related Posts