De ce sa alegem serviciile unei firme de asistenta rutiera

De ce sa alegem serviciile unei firme de asistenta rutiera

Pentru ca inca mai sunt multi conducatori auto care cred ca se pot descurca singuri in caz ca autoturismul lor ar avea probleme atunci cand pleaca la drum ne-am decis sa venim cu cateva explicatii si chiar cateva sfaturi utile, pentru ca a-i convinge ca cel mai bine este sa fii precaut si informat. Desigur ca primul gand iti care iti trece prin cap este ca tie nu ti se poate intampla nimic, cel putin nu tie, masina ta nu are probleme, insa fii prudent si inainte sa pleci la un drum mai lung ia-ti masuri de precautie.

Poti incepe prin a verifica starea masinii si nu in ultimul rand verifica ce conditii meteo te asteapta.

De ce sa alegem serviciile unei firme de asistenta rutiera

O firma care ofera servicii de asistenta rutiera poate interveni oriunde te afli si de cele mai multe ori o face in cel mai scurt timp. Daca nu ti se pare un argument sufient de bun, imagineaza-ti cum ar fi sa pleci la drum iarna, impreuna cu familia si la mijlocul drumului sa ta lase masina. Fara sa o poti repara de unul singur o sa fii nevoit sa ceri ajutor, daca nu ai o firma cu care colaborezi o sa cauti atunci pe cineva care te poate tracta, insa din pacate trebuie sa stii ca majoritatea vor profita de pe urma situatiei tale, in nici un caz nu te vor ajuta asa cum spun.

Iarna masina se va congela rapid, crezi ca merita sa pui in pericol sanatatea celor dragi doar pentru ca tu te pricepi si esti bun la toate? Cu siguranta nu merita riscul, asa ca sfatul nostru este ca inainte sa pleci la drum sa-ti salvezi numarul nostru 0754 500 700 in agenda pentru ca nu se stie niciodata cand ai nevoie de el.

Trebuie sa conduci prudent

Atunci cand sunt conditii de vizibilitate redusa, ninge sau ploua adapteaza viteza la conditiile meteo, invata sa conduci prudent, pastreaza distanta fata de autoturismul din fata, nu este o cursa, este doar o calatorie impreuna cu familia ta si trebuie sa o faci in siguranta. Evita de altfel sa franezi brusc si rezervati mult spatiu pentru franare, nu mancati, nu beti apa, nu stati pe telefon, toate astea va pot distrage atentia.

Sfaturi

Daca masina s-a defectat si nu iti mai poti continua deplasarea, ramai clam si incearca sa o scoti de pe carosabil, pe banda de urgenta daca exista. Anunta ceilalti conducatori auto ca ai probleme pornind avariile si amplasand triunghiurile din dotare. Suna si cere ajutorul unei firme de tractari auto.

Daca inevitabilul se intampla si masina se defecteaza, apeleaza dispeceratul nostru la numarul 0754 500 700 si o masina va ajunge la voi in cel mai scurt timp.

Distribuie

Related Posts