tractari auto ieftine

Despre noi

Activam inca din 1992, experienta isi spune cuvantul in calitatea serviciilor. Am inceput cu o activitate simpla: tractari auto si sa le redirectionam in siguranta catre diverse service-uri auto, magazine de piese si acasa la proprietar.

Avem o echipa de profesionisti si suntem plini de entuziasm.

Filozofia noastra

Pledăm pentru un stil de condus preventiv, promovăm principiile respectului in trafic și educăm populația spre a circula responsabil și conform Legii.

Studiem și acordăm atenție tuturor formelor de avarie rutiera in trafic si monitorizam frecvent locatiile predestinate accidentelor si asta la nivel national, facand o prioritate absolută asupra timpului redus de interventie catre vehiculele avariate.

Misiune
Dupa cum o sugereaza si numele nostru, TRACTARI AUTOTURISME, misiunea nostra este aceea de a va sprijini sa nu va opriti din drum… Vrem sa devenim un lider in domeniul tractarilor de autovehicule si sa fim apreciati pentru promptitudinea interventiilor noastre si pretul practicat.

Argument
Desi inca tineri, avem o echipa cu multa experienta. Noi, cei din echipa TRACTARI AUTOTURISME, avem parteneriate cu multe service-uri auto multibrand, ce vă va facilita reparația si constatarea. Deasemeni, lucram foarte mult cu firmele de dezmembrari si va putem obtine un pret corect al piesei dorite SH. Va putem transporta catre orice locatie a asiguratorului in cauza.

Activam la nivel national, si ne mandrim cu acoperirea de 99% interjudeteana. In urma unei avarii sau accident in orice stat din Uniunea Europeana, contactati-ne si NOI VOM VENI 100%!

Dispunem de logistica si sisteme de siguranta variate asupra oricaror interventii la autovehicule, motociclete si alte materiale/produse ce se preteazaa fi transportate pe o platforma auto.

Ce tractam si reparam (prin prisma partenerilor nostri)

Autovehicule marca Ford, Opel, Hyundai, Audi, Volkswagen, Mercedes, Skoda, Fiat, Seat, Renault, Dacia, BMW, Mitsubishi, Mazda, Land Rover, Chevrolet, Daewoo, Peugeot, Citroen, Kia, Suzuki, Toyota, Volvo si Subaru.

tractari auto

Apeleaza cu incredere la noi daca:

– masina ta are o defectiune electrica;

– masina ta are o defectiune mecanica;

– ai avut un accident rutier.

– nu mai ai combustibil, sau ai alimentat cu combustibilul gresit;

– ai pierdut sau ai deteriorat cheile;

– ai probleme cu pneurile;

– alta situatie care te impiedica sa-ti continui calatoria.

Tractari Auto NON STOP

tractari auto ieftine

Intervenim in cel mai scurt timp!

Click pe numar pentru a apela direct 0754500700