tarife tractari auto

Servicii si Tarife

Printr-o preocupare constanța față de calitatea serviciilor pe care le prestăm, oferim o gama diversificată de servicii de tractare, asistență rutieră, depanare, remorcare și transport auto.

Ne propunem să oferim în continuare servicii promte pentru a ne situa în topul preferințelor Dvs!

 LISTA PREȚURI TRACTARI AUTO BUCUREȘTI : În afara Bucureștiului de la : 1,5 RON/km – tractarea auto
  TIP AUTO   PREȚ   DISTANȚA
  Tractări între 800 kg – 1200 kg  200 lei Tractări auto in București
  Tractări între 1201kg – 1500kg  250 lei Tractări auto pe raza capitalei
  Tractări între 1501kg – 3500kg   300-400 lei  Tractare indiferent de distanța parcursă în București

Tarif de staționare între 30-50 lei/ora în funcție de durata de imobilizare a autoplatformei care efectuează operațiunea de tractare, pentru orașul București

Pentru auto cu probleme la sistemul de direcție se percepe tarif suplimentar, în funcție de complexitatea operațiunii de tractare.

Prețurile sunt valabile pentru tractări auto cu programare în prealabil. Pentru intervenție imediată prețurile pot varia, în funcție de gradul de ocupare a autoplatformelor.

Oferim NON-STOP următoarele servicii:

Recuperare și tractare autoturisme, autoutilitare și utilaje cutonaj mic cu ajutorul unor platforme echipate performant, fiind printre cele mai moderne autovehicule de acest gen din Europa.

Transport automobile noi, recuperare și transport autovehicule defecte sau avariate cu platforme specializate. Intervenim la locul indicat de dumneavoastră cu toate echipamentele necesare pentru repararea sau ridicarea automobilului în funcție de situația care se impune. Automobilele se pot prelua de la orice locație din țară și străinătate și transportate până la destinația precizată de client.

În cadrul activității de recuperare, autospecială readuce vehicule răsturnate în poziție verticală, readuce la șosea vehicule ieșite în afară carosabilului și ajută, cu cele 2 macarale montate pe mașînă, la descărcarea mărfii din vehiculul avariat. În cadrul activității de remorcare/tractare autospecială tracteaza orice vehicul rămas in până sau avariat. Sarcina maximă la remorcare: 100 tone greutate totală.

Toate suprastructurile autospecialei sunt făcute la comandă. Aceste echipamente, special proiectate, au drept scop recuperarea și transportul vehiculelor deteriorate sau în stăționare. Autospecială are sistemul de operare în totalitate hidraulic, este dotată în partea din spate cu două cabestane, care pot acționa împreună sau individual. Rolele speciale fac posibilă și întoarcerea cablurilor la 90 grade, astfel că mașînă de recuperare poate sta in orice poziție.

Tractări București

tractari aut non stop

Platformele sunt dotate cu comandă dublă a tuturor motoarelor, pentru că persoană care acționează macaraua să poată supraveghea din apropiere operația de recuperare. În plus, autospecială este dotată cu reflectoare puternice de lucru pentru noapte precum și instalații de avertizare, dispune de legături electrice și pneumatice pentru vehiculul tractat, chiar dacă instalația acestuia nu mai este functionabilă.

Intervenim în cel mai scurt timp!

Click pe numar pentru a apela direct 0754 500 700