Servicii si Tarife

tarife tractari auto

Printr-o preocupare constanta fata de calitatea serviciilor pe care le prestam, oferim o gama diversificata de servicii de tractare, asistenta rutiera, depanare, remorcare si transport auto precum si anexe ale acestora: fotografii si constatare avarii.

Oferim NON-STOP urmatoarele servicii:

  • Recuperare si tractare autoturisme, autoutilitare si utilaje cutonaj mic cu ajutorul unor platforme echipate performant, fiind printre cele mai moderne autovehicule de acest gen din Europa.
  • Transport automobile noi, recuperare si transport autovehicule defecte sau avariate cu platforme specializate. Intervenim la locul indicat de dumneavoastra cu toate echipamentele necesare pentru repararea sau ridicarea automobilului in functie de situatia care se impune. Automobilele se pot prelua de la orice locatie din tara si strainatate si transportate pana la destinatia precizata de client.

 
In cadrul activitatii de recuperare, autospeciala readuce vehicule rasturnate in pozitie verticala, readuce la sosea vehicule iesite in afara carosabilului si ajuta, cu cele 2 macarale montate pe masina, la descarcarea marfii din vehiculul avariat. In cadrul activitatii de remorcare/tractare autospeciala tracteaza orice vehicul ramas in pana sau avariat. Sarcina maxima la remorcare: 100 tone greutate totala.

Toate suprastructurile autospecialei sunt facute la comanda. Aceste echipamente, special proiectate, au drept scop recuperarea si transportul vehiculelor deteriorate sau in stationare. Autospeciala are sistemul de operare in totalitate hidraulic, este dotata in partea din spate cu doua cabestane, care pot actiona impreuna sau individual. Rolele speciale fac posibila si intoarcerea cablurilor la 90 grade, astfel ca masina de recuperare poate sta in orice pozitie.

tractari autoturisme

Platformele sunt dotate cu comanda dubla a tuturor motoarelor, pentru ca persoana care actioneaza macaraua sa poata supraveghea din apropiere operatia de recuperare. In plus, autospeciala este dotata cu reflectoare puternice de lucru pentru noapte precum si instalatii de avertizare, dispune de legaturi electrice si pneumatice pentru vehiculul tractat, chiar daca instalatia acestuia nu mai este functionabila.

Ne propunem sa oferim in continuare servicii promte pentru a ne situa in topul preferintelor dumneavoastra!

  LISTA PRETURI TRACTARI AUTO BUCURESTI : In afara Bucurestiului de la : 1,5 RON/km – tractarea auto
  TIP AUTO   PRET   DISTANTA
  Tractari intre  800 kg – 1200 kg   89 lei   Tractari auto in Bucuresti
  Tractari intre 1201kg – 1500kg   120 lei   Tractari auto pe raza capitalei
  Tractari intre 1501kg – 3500kg   150-200 lei   Tractare indiferent de distanta parcursa in Bucuresti
  • Tarif de stationare intre 30-50 lei/ora in functie de durata de imobilizare a autoplatformei care efectueaza operatiunea de tractare, pentru orasul Bucuresti
  • Pentru auto cu probleme la sistemul de directie se percepe tarif suplimentar, in functie de complexitatea operatiunii de tractare.
  • Preturile sunt valabile pentru tractari auto cu programare in prealabil. Pentru interventie imediata preturile pot varia, in functie de gradul de ocupare a autoplatformelor

Intervenim in cel mai scurt timp!

Click pe numar pentru a apela direct 0754500700