asistenta rutiera Autostrada A2 Soarelui

Intervenim in cel mai scurt timp!

Click pe numar pentru a apela direct 0754 500 700

Serviciul de interventie rapid pentru asistenta rutiera si tractări auto pe autostrada soarelui A2 este disponibil non stop. Oferim tarife normale si servicii rapide oriunde pe autostrada A2 Bucuresti – Constanta.

Tractari auto Autostrada Soarelui A2

Oferim servicii de tractari, asistenta rutiera acoperire nationala si depanare cu platforme auto performante inca din anul 1992. Toti acesti ani de experienta si aprecierile clientilor nostri garanteaza calitatea serviciilor oferite. Serviciile de tractari auto si asistenta rutiera pe Autostrada Soarelui – A2 sunt non stop si indiferent de conditiile meteo.

Ar trebui sa apelezi la noi daca:

– masina ta are o defectiune electrica;

– masina ta are o defectiune mecanica;

– ai avut un accident rutier.

– nu mai ai combustibil, sau ai alimentat cu combustibilul gresit;

– ai pierdut sau ai deteriorat cheile;

– ai probleme cu pneurile;

– alta situatie care te impiedica sa-ti continui calatoria.

Tractari auto Autostrada Soarelui A2

Tractari auto Bucuresti

Tractari auto Autostrada Soarelui A2 – Contact 0754 500 700

Indiferent unde te afli pe autostrada A2 Bucuresti – Constanta noi vom ajunge la tine in cel mai scurt timp. De peste 10 ami oferim servicii de tractari auto cu program non stop si interventii rapide.

Fie ca ai nevoie doar de combustibil pentru a-ti continua drumul sau de tractari auto A2 pentru a ajunge la destinatie, suntem pregatiti sa intervenim non stop pe intreg tronsonul autostrazii soarelui.

Cu noi esti in siguranta de la preluare pana la destinatie, iti garantam o calatorie sigura, siguranta ta si a familiei tale este foarte importanta pentru noi!

Asistenta rutiera Autostrada Soarelui

Tractari autoturisme la cele mai competitive preturi. Pentru detalii sau urgente rutiere nu ezitati sa ne contactati 0754 500 700.