tractari auto Bucuresti Sector 1

Intervenim in cel mai scurt timp!

Click pe numar pentru a apela direct 0754 500 700

Inca din 1992 oferim servicii de tractari auto Bucuresti Sector 1 cu platforme disponibile 24 de ore din 24, 7 zile din 7 in orice situatie, indiferent de anotimp sau conditiile meteo.

Tractari auto Bucuresti Sector 1

Oferim servicii de tractari auto Sector 1 și transport auto pe platforma specială de calitate și la prețuri avantajoase. Asigurăm intervenții rapide în București și oferim acoperire nationala sau internațională în țările UE.

Va putem ajuta când va aflați într-o situație neplăcută în Sector 1, oriunde în București sau împrejurimi, la cele mai decente prețuri. Tractăm masina Dvs. în condiții de maximă siguranță, rapid și ieftin.

Ar trebui să apelezi la noi dacă:

– mașină ta are o defecțiune electrică;

– mașină ta are o defecțiune mecanică;

– ai avut un accident rutier.

– nu mai ai combustibil, sau ai alimentat cu combustibilul greșit;

– ai pierdut sau ai deteriorat cheile;

– ai probleme cu pneurile;

– altă situație care te împiedică să-ți continui călătoria.

Tractari auto Bucuresti Sector 1

Dacă mașina sau motocicleta s-a defectat, este important să știi că poți conta mereu pe serviciul nostru de asistență rutieră valabil 24 de ore din 24, pe toate drumurile din țară. Pentru a intra în contact cu noi un simplu apel telefonic la numărul 0754 500 700 și o platformă va ajunge la locația Dvs în cel mai scurt timp.

Datorită serviciului de acoperire națională, intervenim rapid oriunde v-ați afla.

Oricât de precauți am fi, este greu de anticipat un accident rutier sau ce s-ar putea întâmpla în timp ce conducem. Este recomandat să fii pregătit pentru situații neprevăzute și să ai mereu în lista ta de contacte numărul nostru de telefon 0754 500 700 pentru ca orice situație de urgență să poată fi gestionată rapid și mai presus de toate în siguranță.

Tractari auto Bucuresti

Tractari auto Sector 1 – Contact 0754 500 700

Tractări autoturisme la cele mai competitive prețuri. Pentru detalii sau urgențe rutiere nu ezitați să ne contactați 0754 500 700.