Tractări auto non-stop rapid și ieftin

Tractări auto non-stop rapid și ieftin

Tractări auto non-stop, rapid și ieftin

Dispecerat 0754 500 700

Dacă ați rămas cu mașina în trafic, aveți pană, mașina nu mai are curent, ați greșit combustibilul sau ați fost implicat într-un eveniment rutier, noi putem interveni rapid la fața locului pentru a vă oferi ajutor. Răspundem solicitărilor Dvs 24 de ore din 24, intervenim rapid în București și împrejurimi, in toată România dar și in străinătate.

Firma a fost înființată în 1992 și suntem printre primele firme de profil din România. Ne putem mândri cu experiența cumulată și clienți mulțumiți datorită calității serviciilor prestate. Tratăm cu seriozitate și profesionalism fiecare apel în parte, contactați-ne și vom veni la fața locului în cel mai scurt timp!

Șoferii noștri de pe autospecialele de intervenții au experiență și sunt pregătiți să intervină prompt în toate situațiile. Parcul nostru auto constă în autospeciale autorizate pentru depanare și tractare rutieră.

Asigurare și siguranță.

Pe parcursul transportului, mașina Dvs va fi asigurata și va fi in siguranță. Lucrăm mereu la îmbunătățirea serviciilor oferite și încercăm să reducem cât mai mult timpul necesar până când o platforma ajunge la dumneavoastră, totul pentru a diminua disconfortul pe care îl aveți.

Pentru mai multe detalii legate de serviciul de tractări auto non-stop puteți vizită pagina tarife sau acoperire.

tractari autostrada a2

Ar trebui sa apelați la noi daca:

– mașina are o defecțiune electrică;
– mașina are o defecțiune mecanică;
– ați avut un accident rutier;
– nu mai aveți combustibil sau ați alimentat cu combustibilul greșit;
– ați pierdut sau ați deteriorat cheile;
– aveți probleme cu pneurile, jantele;
– altă situație care vă împiedică să vă continuați călătoria.

tractari aut non stop

Click pe numar pentru a apela direct 0754 500 700

Tractări autoturisme la cele mai competitive prețuri. Pentru detalii sau urgențe rutiere nu ezitați să ne contactați la numărul 0754 500 700. Pentru cotații de preț sau alte informații ne puteți scrie folosind formularul din pagina contact.

Related Posts