Tractari auto

tractari autoturisme

Tractari auto, rapid si ieftin

Daca ati ramas cu masina in trafic, aveti pana, masina nu mai are curent, ati gresit combustibilul, cutia de viteze a ramas blocata sau ati fost implicat intr-un eveniment rutier, noi putem interveni rapid la fata locului pentru a eficientiza costurile si timpul Dvs. Raspundem solicitarilor Dvs 24 de ore din 24, intervenim rapid in Bucuresti si imprejurimi, in toata Romania dar si in strainatate.

Soferii nostri de pe autospecialele de interventii au experienta si sunt pregatiti sa intervina prompt in toate situatiile. Parcul nostru auto consta in autospeciale autorizate pentru depanare si tractare rutiera.

Firma a fost infiintata in 1992 si suntem printre primele firme de profil din Romania. Ne putem mandri cu experienta cumulata si clienti multumiti datorita calitatii serviciilor prestate. Tratam cu seriozitate si profesionalism fiecare apel in parte, contactati-ne si NOI VOM VENI 100%!

tractari auto

Pe parcursul transportului, masina dumneavoastra este in siguranta.

Lucram mereu la imbunatatirea serviciilor oferite si incercam sa reducem cat mai mult timpul necesar pana cand o platforma ajunge la dumneavoastra, totul pentru a diminua disconfortul pe care il aveti.

Pentru mai multe detalii legate de serviciul de tractari puteti vizita pagina tarife sau acoperire.

Ar trebui sa apelezi la noi daca:

– masina ta are o defectiune electrica;

– masina ta are o defectiune mecanica;

– ai avut un accident rutier.

– nu mai ai combustibil, sau ai alimentat cu combustibilul gresit;

– ai pierdut sau ai deteriorat cheile;

– ai probleme cu pneurile;

– alta situatie care te impiedica sa-ti continui calatoria.

Tractari auto Bucuresti non stop

Tractari auto Bucuresti

Tractari auto – Contact 0754 500 700

Tractari autoturisme la cele mai competitive preturi. Pentru detalii sau urgente rutiere nu ezitati sa ne contactati la numarul 0754 500 700. Pentru cotatii de pret sau alte informatii ne puteti scrie folosind formularul din pagina contact.